22 Mayıs 2012 Salı

Koridorlar İçin Dolap Fikirleri









koridor, antre, vestiyer, dolap

Kaynak

4 yorum:

fiamma dedi ki...

Gülsenciğim bizim evlere bir koridor yapmışlar git Allah git bitmiyor, hani biraz enini geniş tutsalarmış da 2 insan yanyana durabilseymiş Biraz odadan çalarak acele dolap yaptık ama hiç içimize sinmedi:( Şu evler yapılırken böyle abuk proje çizenleri bir temiz dövmek istiyorum. Oysa ne kadar önemli giriş mekanları özellikle kapının 2 yanındaki dolap fikrini çok sevdim sade ama işlevsel.

Gulsen dedi ki...

ben de bunca senedir evlere hata bulmaktan bir hal oldum şekerim; nasıl bir mimari anlayışı var bu insanların çözmek zor vallahi! birlikte dövebiliriz :) dolap yapılacak girintiler ne kadar da önemli, bir evi toplamak ancak çok sayıda dolap varsa mümkün oluyor ben de bunları eşime göstericem O'da eve bir şey yaptırma konusunda hep çok isteksiz olurda :)

fiamma dedi ki...

Yaa ben sövmeye taaa öysm den ve okullardan başlıyorum, nasıl öğretim verip mezun ediyorlar bunları diye. Mezun etmekle kalınmıyor bu insanlar büyük projelere imza atıyorlar üstelik. Oturduğum site 700 haneli, her bir dairenin içine ayrı etmişler, 10 yaşındaki çocuk bile daha iyi plan proje yapardı.

Gulsen dedi ki...

Aslında kanunları da iyi bilmiyoruz mesela bir ev aldın bir dolu olumsuzluk çıktı ayıplı mal diye şikayette bulunup müteahhitten zararını isteyebiliyorsun ay dur googleden bi link atayım sana hah buldum işte http://www.yusufayik.av.tr/ayiplikonut.html ... google de piyano çalıcam ben biraz

Yorum Gönder