20 Nisan 2012 Cuma

Minyatür Şaheserler

minyatür hediyelik koleksiyon

Yerli alışveriş sitelerimizden Enmoda' nın sayfasını zaman zaman takip ediyorum. Oldukça yüksek fiatlarıyla koleksiyonerlere hitap eden bu minicik şaherlerde gerçek ahşap ve gerçek porselenler kullanılmış. 50 yıldan uzun zamandır geleneksel Alman Porseleni ve detaycılığının en güzel ve seçkin örneklerini sunan Reutter Porzellanın, Türkiye’de koleksiyon kültürünü bilen ve bir parçası olmak isteyen herkese  alternatif olarak sunulan Miniaworld la yerini sağlamlaştıracağı kesin görünüyor.
Bu arada bu bir reklam spotu değil arkadaşlar,  sizler için derledim  bilgilerinize... :)
















2 yorum:

nurtenbegendi.blogspot.com dedi ki...

İyi ki bloğumu farketmişsiniz. İyi ki bana mesaj bırakmışsınız. Geldim ve dolu dolu bir blog buldum. İzlemeye alıyorum. Benim her merakıma hitap eden derlemeler var. Tek tek arasam bulabilir miydim bilmem. Bloğunuz bana tam manasıyla "körün istediği bir göz, Allah verdi iki göz" oldu. Çok sevindirik oldum:)) Selamlar ve saygılar gönderiyorum. (Bir dahaki sefere iyice şımarır, yüz bulur, sevgilerimi de gönderirim:))))

Gulsen dedi ki...

Size " www.nedesembegenirsin.blogspot.com " adlı otak bloğumuza bıraktığınız yorumdan ulaştım Sevgili Nurten; sayfamı beğenmenize çok sevindim teşekkür ederim. Güzel ve keyifli paylaşımlara... :))

Yorum Gönder