25 Şubat 2010 Perşembe

Ahşap Boyama Turkuaz Tabak

ahşap boyama-turkuaz-tabak 
       
       Mulaj kağıdına şablon çıkarıp, turkuaza boyadığım ahşap tabağa desenleri tek tek geçirip ince bir fırça yardımıyla siyaha boyadım. Sonra desenlerin kenarlarına metalik sim boya çekip, dalların uç kısımlarına da parlak taş yapıştırdım

desen-boyama-sim-dal-turkuaz-siyah
desenin yakından görünüşü

7 yorum:

Gülden YAPAR dedi ki...

Sevgili gunesedogru, zevkle izleyeceğim çok güzel bir blogunuz olmuş,kutlarım.Yaptıklarınızın herbiri ince bir zevki yansıtıyor.Bloglarımızdan da takip edebilmemiz için "ziyaretçiler"i aktive etseniz güzel olurdu diye düşünüyorum,sevgiler:)

Gulsen dedi ki...

çok teşekkür ederim sevgili fgyapar beni mutlu ettiniz...
izleyiciler şu an aktif görünüyor bekliyorum sizi:) sevgilerimle

Gülden YAPAR dedi ki...

tabii ki memnuniyetle:)kendimi tanıtmayı unutmuşum.ben marifet kasabasından "esinsel"

emekliyim.com dedi ki...

cok güzel çalışmalarınız var bayıldım bende eski bir dolabımı eskilerin soba boyası ile boyadım üzerine pecete tekniği çalısmak istiyorum siz bu konularda yetenekli ve bilgilisiniz cesaret edip deneyemedim soba boyası üzerine pecete calısması nasıl olurki

Gulsen dedi ki...

Sevgili Nil; peçete çalışması sadece açık renkli zemin üzerine yapılıyor aksi takdirde peçetenin renkleri kayboluyor. siz koyu renkle boyadıysanız dekupaj tekniği ile bir resim yapıştırabilirsiniz bunun içinde dekupaj tutkalı almalısınız. ben su bazlı boyalarla çalışıyorum soba boyası nasıl olur bılemıyorum.
beğenmenize sevindim :)) kolay gelsin sevgiler

Gala Sanatevi dedi ki...

güneşedoğru bir yerlerde benimde ahşap boyamalarıma bakmazsanız fena yaparım demişin. Ben baktım valla, hatta izleyicin bile oldum bak :))

Gulsen dedi ki...

evim evim; hoşgeldin :))) korku salıyorum değil mi :))))) izle beni tabii :))))

Yorum Gönder